Κιννής: “Μας έβγαλαν εκτός προγράμματος οι τραυματισμοί, υπάρχει στο τραπέζι η πρόταση στον Μάγκλιτσα”

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον αντιπρόεδρο του Απόλλωνα, Φάνο Κιννή

Ο εκ των αντιπροέδρων του Απόλλωνα, Φανος Κιννής, μίλησε σήμερα(22/7) στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ». Αναφέρθηκε στο σημερινό(22/7) παιχνίδι κόντρα στη Ζίλινα αλλά και στον μέχρι τώρα μεταγραφικό προγραμματισμό.

Αναλυτικά τι ανέφερε:

Για το ρίσκο των μεταγραφών: «Ρίσκο υπάρχει σε κάθε περίπτωση, όταν γίνονται αλλαγές. Έχουμε ψάξει πάρα πολύ, ώστε να φέρουμε ποδοσφαιριστές που θα μειώσουν το ρίσκο στο μικρότερο δυνατό βαθμό. Έχουμε περάσει και κάποια προβλήματα που δεν μας έχουν δώσει την ευκαιρία να είμαστε έτοιμοι για το αποψινό παιχνίδι. Όμως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Θεωρώ πως αυτό που μας έβγαλε εκτός του προγράμματος, είναι οι τραυματισμοί. Έχουν έρθει όλες οι μεταγραφές βάση του χρονοδιαγράμματος, όμως κάποιοι τραυματισμοί μας έχουν βγάλει εκτός. Μην ξεχνάτε πως απόψε δεν θα έχουμε εννέα ποδοσφαιριστές, που θα μπορούσαν όλοι να βοηθήσουν. Είναι και ο ιός που θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτόν. Όμως με αυτούς που έχουμε στη διάθεσή μας, θα πάμε στη Λάρνακα για το αποτέλεσμα που θα μας δώσει την πρόκριση».

Για τον Ρομπέρζ: «Έχουμε ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο, επιστρέφει σε λίγες ημέρες στην αγωνιστική δράση. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχουμε κάνει μία πρόταση και δεν έχουμε πάρει απάντηση».

Για τον Μάγκλιτσα: «Έχει χιλιοειπωθεί ότι για τα δεδομένα της Κύπρου, το κασέ του Μάγκλιτσα είναι πολύ ψηλό. Αλίμονο αν έχει οποιαδήποτε ομάδα στην Κύπρο που δεν θα ήθελε τον Μάγκλιτσα στο ρόστερ της. Υπάρχει η πρόταση, αλλά δεν ξέρω πόσο μπορούμε να περιμένουμε, απομένει μία ακόμα θέση στο ρόστερ που πρέπει να κλείσει. Αν θα βρεθεί κάτι, θα προχωρήσουμε».

Για το μεταγραφικό: «Είναι ξεκάθαρο πως για τον κατάλογο Α’ έχει απομείνει μία θέση για επιθετικό. Για τον κατάλογο Β’ είναι διαφορετικά τα δεδομένα αν έχεις ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ζίλινα: «Είναι δεδομένο πως θα θέλαμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, ευελπιστούμε μέχρι την ώρα του αγώνα να πουληθούν περισσότερα εισιτήρια. Αντιλαμβάνομαι όμως πως υπάρχουν και αποτρεπτικοί λόγοι για κάποιους, όπως ο κορονοϊός, το εμβόλιο που είναι απαραίτητο, η κάρτα φιλάθλου κλπ».

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy