Ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων από την Ολλανδία: Διέλυσε 10-3 τη Ζάμπια!

Ρεκόρ με το... καλημέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την Ολλανδία να ισοπεδώνει 10-3 τη Ζάμπια στο τουρνουά ποδοσφαίρου των γυναικών!

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο ξεκινούν και επίσημα την Παρασκευή (23/07) με την τελετή έναρξης (14:00), σήμερα, ωστόσο, όπως συμβαίνει παραδοσιακά λίγο νωρίτερα, άρχισε το τουρνουά ποδοσφαίρου στις γυναίκες και θα συνεχιστεί αύριο με εκείνο των ανδρών.

Ήδη, λοιπόν, έχουμε ρεκόρ, καθώς η Ολλανδία συνέτριψε τη Ζάμπια 10-3, για το μεγαλύτερο σκορ τερμάτων σε ένα ματς ποδοσφαιρικής αναμέτρησης στα χρονικά των Αγώνων!

Οι «οράνιε», θυμίζουμε, που είχαν φτάσει και στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών (2019), παρουσιάζονται για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και με το… καλησπέρα, έγραψαν ιστορία!

Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, μάλιστα, ήταν στο 6-1! Από τα 10 γκολ, «καρέ» πέτυχε η επιθετικός της Άρσεναλ Βιβιάν Μιέντεμα, ενώ για τις ηττημένες της Ζάμπια χατ-τρικ πέτυχε η αρχηγός της ομάδας, Μπάρμπρα Μπάντα.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy