Ιστορική Μάρτα οδήγησε σε θρίαμβο την Βραζιλία στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων!

Με την Μάρτα να πετυχαίνει δύο γκολ και να γράφει ιστορία ως η μόνη που έχει σκοράρει σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες, η Βραζιλία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον όμιλο κόντρα στην Κίνα (5-0).

Μπορεί η επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020 να είναι προγραμματισμένη την Παρασκευή (23/7), όταν και θα διεξαχθεί η τελετή έναρξης, ωστόσο σήμερα (Τετάρτη 21/7) άνοιξε η αυλαία των αγωνισμάτων με το ποδόσφαιρο γυναικών!

Στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα, η Μεγάλη Βρετανία επικράτησε 2-0 της Χιλής για τον πέμπτο όμιλο, χάρη στα τέρματα τις Έλεν Γουάιτ.

Με εμφατικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της και εκ των φαβορί της διοργάνωσης, Βραζιλία, η οποία σκόρπισε στους… πέντε ανέμους την Κίνα (5-0) για τον έκτο όμιλο.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τη «Σελεσάο» δεν ήταν άλλη από την εμβληματική αρχηγό, Μάρτα, η οποία σημείωσε δύο γκολ και έγραψε ιστορία, ως η μόνη αθλήτρια/ης που έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες!

Τέλος, η πρώτη μεγάλη έκπληξη δεν άργησε να έρθει, αφού για τον έβδομο όμιλο, η Σουηδία… σόκαρε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, επικρατώντας 3-0 στο Τόκιο. Μπλακστένιους (δις) και Χούρτινγκ σημείωσαν τα γκολ των Σκανδιναβών.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy