“Γνωρίζω για τις απουσίες του Απόλλωνα”

Δηλώσεις προπονητή και αρχηγού Ζίλινα

86

Δηλώσεις παραχώρησε ο τεχνικός της Ζίλινα, Pavol Staňo, ενόψει της αυριανής (22/7) αναμέτρησης κόντρα με τον Απόλλωνα, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Αναλυτικά:

Τι δήλωσε ο Pavol Staňo: “Κατά την άποψή μου δεν κάνει καμία διαφορά η κατάργηση του εκτός έδρας γκολ. Πρέπει και πάλι να παίξουμε καλά για να επιτύχουμε το στόχο μας. Έχουμε κάποιες απώλειες ο πρώτος μας σκόρερ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί (David kurminowsi).

Με αυτούς που έχουμε θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Γνωρίζω ότι ο Απόλλωνας είχε απουσίες και λόγω covid δεν προετοιμάστηκε όπως έπρεπε αλλά θεωρώ ότι θα γίνει καλό παιχνίδι γιατί πρόκειται για δύο καλές ομάδες. Σίγουρα οι καιρικές συνθήκες επηρεάζουν αλλά θεωρώ ότι είναι περισσότερο θέμα ψυχολογίας. Το γεγονός ότι έχουμε πέντε αλλαγές στη διάθεσή μας αν βάλουμε το στόχο μας μπορούμε να πάρουμε επιθυμητό αποτέλεσμα”.

Τι δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας, Jan Minarik: “Το γεγονός ότι γνωρίζαμε ότι ήμασταν κοντά στην πρόκριση τότε αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε για τον Απόλλωνα. Δώσαμε ολη μας την έμφαση εκεί γιατί ακόμα δεν είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα μας. Το ότι είμαστε νέα ομάδα σε σχέση με Απόλλωνα και δεν έχουμε τέτοια εμπειρία σε έτσι διοργανώσεις είναι κίνητρο για εμάς για να πετύχουμε κάτι καλό. Αν και καινούρια η ομάδα μας ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας πάει στον προπονητή που δούλεψε μαζί μας και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και θα προσπαθήσουμε για ό, τι καλύτερο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy