Ενώπιον δικαστηρίου σήμερα επτά συλληφθέντες για τα επεισόδια σε Sigma και Προεδρικό

Γύρω στις 11 σήμερα το πρωί θα οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οι επτά συλληφθέντες σχετικά με τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στο συγκρότημα ΔΙΑΣ και έξω από το Προεδρικό.

Να υπενθυμίσουμε ότι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ακόμη τριών προσώπων, με την ειδική ανακριτική ομάδα που σχηματίστηκε να συνεχίζει με αμείωτη ένταση τη διερεύνηση των επεισοδίων.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί συνολικά δώδεκα ύποπτα πρόσωπα, ηλικίας από 25 μέχρι και 64 ετών, που έχουν τεθεί υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί άλλα δύο τα οποία και αναζητούνται με δικαστικά εντάλματα.

Στη δημοσιότητα εξάλλου δόθηκαν φωτογραφίες άλλων 16 αναζητούμενων προσώπων που φαίνεται να συμμετείχαν στα επεισόδια στο συγκρότημα ΔΙΑΣ, με τη συλλογή και αξιολόγηση μαρτυρικού υλικού για ταυτοποίηση και άλλων προσώπων να συνεχίζεται εντατικά.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λευκωσίας, με την ανακριτική ομάδα να έχει ενισχυθεί και από μέλη των ΤΑΕ Λάρνακας και Λεμεσού.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy