«Κληρώνει» για Ολυμπιακό

Την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League θα μάθει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Τετάρτη αντιμετωπίζει την Νέφτσι για τον β’ προκριματικό.

Στη Νιόν θα είναι στραμμένη σήμερα η προσοχή των ανθρώπων του Ολυμπιακού, αφού το μεσημέρι (στις 13:00) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους τα διπλά ματς με την Νέφτσι Μπακού για τον β’ προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως από σήμερα θα ξέρουν την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί η UEFA, γνωστοποίησε πως οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού προέρχονται από τα ζευγάρια Μούρα-ΛουντογκόρετςΛέγκια Βαρσοβίας-Φλόρα Ταλίν και Λίνκολν-Κλουζ.

Στο δεύτερο υπογκρούπ συμμετέχουν η Σλάβια Πράγας, η Καϊράτ με τον Ερυθρό Αστέρα και η Ρέιντζερς, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν την Μάλμε ή την Ελσίνκι, την Αλασκέρτ ή την Σέριφ Τιρασπόλ και την Φερεντσβάρος ή την Ζαλγκίρις.

Οι πρώτες αγώνες του γ’ προκριματικού γύρου είναι προγραμματισμένοι στις 3 και 4 Αυγούστου, ενώ οι ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν στις 10 Αυγούστου.

Η κλήρωση για τα πλέι οφ θα γίνει στις 2 Αυγούστου, ενώ οι πρώτοι αγώνες για το συγκεκριμένο στάδιο της διοργάνωσης θα γίνουν στις 17-18 Αυγούστου και οι ρεβάνς στις 24/25 του ίδιου μήνα.

 

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy