Σάλος στη Λεμεσό: Απαγορεύτηκε η είσοδος σε 9χρονο παιδάκι σε κολυμβητήριο γιατί δεν είχε rapid test

Περιμένουμε απαντήσεις από τους αρμόδιους οι γονείς

Πρωτόγνωρα πράγματα έζησαν σήμερα(17/7) το πρωί σε κολυμβητήριο στην Λεμεσό, οι γονείς και ο 9χρονος, του οποίου απαγορεύτηκε η είσοδος γιατί δεν προσκόμισε rapid test.

Το παιδάκι βρέθηκε στο συγκεκριμένο κολυμβητήριο στα πλαίσια αγώνων υδατοσφαίρισης μαζί με τους γονείς του και δεν του επιτράπηκε η είσοδος γιατί δεν είχε rapid test. Το αξιοσημείωτο είναι πως βάσει διατάγματος τα παιδάκια κάτω των 12 ετών δεν χρειάζονται rapid test.

Οι γονείς απέστειλαν email σε όλες τις αρμόδιες αρχές, ζητώντας απαντήσεις για το περιστατικό.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η θέση όλων των αρμοδίων αρχών για την καταγγελία που έγινε, καθώς οι γονείς περιμένουν απαντήσεις.

Αυτούσιο το email:

“Κύριοι,

 

Σήμερα Σάββατο 17/07/21 στα πλαίσια αγώνων υδατοσφαίρισης στην Λεμεσό δεν επιτράπηκε η είσοδος σε ανήλικο θεατή ετών 9(!!!) λόγω του ότι δεν προσκόμισε rapid test!!

 

Παρακαλώ όπως έχω την επίσημη θέση σας εαν η ΚΟΕΚ ως η υπεύθυνη ομοσπονδία που αποφάσισε την υποχρεωτική παρουσίαση πρόσφατου rapid test 24 ωρών από όλους ανεξαιρέτως τους παρευρισκόμενους αθλητές,θεατές,εμβολιασμένους και ιδιαίτερα παιδιά κάτω των 12 ετών είχε αυτό το δικαίωμα???

 

Θεωρώ ότι τα διατάγματα είναι ξεκάθαρα και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρεται η υποχρεωτική παρουσίαση rapid test για παιδιά κάτω των 12 ετών!

 

ΛΥΠΑΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

 

Κύριοι απαιτώ την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων για την ψυχική ταλαιπωρία που υπέστει ΑΔΙΚΑ το 9χρονο παιδί μου και ως πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας που υπακούει και εφαρμόζει πιστά τις όποιες αποφάσεις σας περιμένω την άμεση ανταπόκριση σας.

 

Με εκτίμηση
Μαριλένα Οικονόμου
Λεμεσός”.

 

*Φωτογραφία αρχείου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy