Ντάφερφελντ: “Ότι καλύτερο για την καριέρα μου η ΑΕΛ…”

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, ο Ολλανδός Τάιν Ντάφερφελντ

Για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στην ΑΕΛ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο Τάιν Ντάφερφελντ.

Αναλυτικά:

“Είναι μια σπουδαία ευκαιρία για μένα. Ένα βήμα προς τα εμπρός μετά τη δεύτερη ομάδα της PSV. Με τη νέα μου ομάδα θα παίξω στην Ευρώπη, στο Conference League, και σε στο πιο ψηλό επίπεδο στο εγχώριο πρωτάθλημα. Η μεταγραφή αυτή είναι ό,τι καλύτερο για την καριέρα μου. Εδώ μπορώ να κάνω τα βήματα που πρέπει για να προοδεύσω”, σημείωσε αρχικά ο 21χρονος Ολλανδός στόπερ, που εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν να αποχωρήσει από την PSV:

“Πέρασα τρισίμιση χρόνια στην PSV II. Ήταν αρκετός καιρός. Δεν αρκούν οι υποσχέσεις. Στην PSV μου είχαν πει ότι είχα πολύ λίγες πιθανότητες να παίξω στην πρώτη ομάδα. Είναι το δεύτερό μου σπίτι, είχα πολύ καλές χρονιές εκεί, αλλά έπρεπε να τελειώσει εδώ”.

Για το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες πρι καταλήξει στην ΑΕΛ ανέφερε, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μόλις πριν από δύο εβδομάδες η ΑΕΛ επικοινώνησε με τον ατζέντη μου. Θα μπορούσα να μείνω στην Ολλανδία, υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Το ίδιο κι από Βέλγιο και Ιταλία.

Ήξερα την ΑΕΛ μόνο ονομαστικά για να πω την αλήθεια. Μόλις μού χτύπησαν την πόρτα, έψαξα αμέσως στο ίντερνετ για περισσότερες πληροφορίες. Ήξερα ότι στην Κύπρο είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο. Έχουν πολύ φανατικούς οπαδούς, είδα βίντεο. Η Κύπρος είναι όμορφη χώρα, ο καιρός είναι σχεδόν πάντα καλός. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy