Διάγγελμα ΠτΔ μετά το Υπουργικό για τα νέα μέτρα

Διάγγελμα προς τον λαό θα απευθύνει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Ο Πρόεδρος θα απευθυνθεί προς τον λαό με το πέρας του Υπουργικού Συμβουλίου το οποίο άρχισε στις 11 το πρωί της Παρασκευής.

Τα σενάρια σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ

Σε αυστηροποίηση των μέτρων και πρωτοκόλλων σε νυκτερινά κέντρα διασκέδασης και αναψυχής, προσανατολίζεται η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια αναχαίτισης της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κυβέρνηση μελετά τα στοιχεία που έχει ενώπιον της και εντοπίζει τους χώρους, στους οποίους παρουσιάζεται το πρόβλημα με στόχο την αυστηροποίηση των μέτρων και πρωτοκόλλων στους συγκεκριμένους χώρους.

Οι χώροι αυτοί, δεν είναι άλλοι από τα νυκτερινά κέντρα διασκέδασης και αναψυχής, με τους ειδικούς να προτείνουν αυστηρότερα μέτρα, όπως αυστηρότερη εφαρμογή του safe pass με ελέγχους που θα διενεργούνται, απαγόρευση χορού, μείωση του αριθμού των ατόμων ανά τραπέζι και οι παρευρισκόμενοι να είναι καθήμενοι.

Μια άλλη πρόταση, που φαίνεται να επιθυμεί να υιοθετήσει η Κυβέρνηση είναι η παρουσίαση safe pass σε όλους τους χώρους, όπως supermarket, περίπτερα, φαρμακεία, φούρνους και άλλα, γεγονός όμως δύσκολο ως προς την πρακτικότητα της.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy