Εμβολιασμένοι οι ναύτες του Queen Elizabeth – Κόλλησαν από rave party στη Λεμεσό

Έξαρση κρουσμάτων σημειώθηκε ανάμεσα στα μέλη του πληρώματος του αεροπλανοφόρου HMS QUEEN ELIZABETH μετά τον κατάπλου του στο Λιμάνι Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης  νόσησαν με  κορωνοίο περίπου 100 μέλη του πληρώματος, αφού πρώτα συμμετείχαν σε rave party  στη Λεμεσό και όπως αναφέρει η εφημερίδα “mırror , πρόκειται για άτομα που έχουν λάβει και τις δυο δόσεις του εμβολίου, με τα μέλη του πληρώματος να βρίσκονται σε καραντίνα και μάλιστα εν πλω.

Έπιασαν λιμάνι Λεμεσό, κατέβηκαν σε πάρτι, κόλλησαν COVID-19

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ

«Τα πρώτα κρούσματα εντοπίστηκαν στις 4 Ιουλίου. Όλο το πλήρωμα είναι πλήρως εμβολιασμένο και παρά τα κρούσματα δεν υπάρχει κάποιος με σοβαρά συμπτώματα», δήλωσε ο Βρετανός Υπουργός Άμυνας, Μπεν Γουάλας.

Ο Βρετανός Υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι δεν έχει ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση για τροποποίηση των σχεδίων και της αποστολής του βρετανικού αεροπλανοφόρου, το οποίο αριθμεί 3 700 μέλη  και πραγματοποιεί αποστολές ανά το παγκόσμιο, από τη Μεσόγειο Θάλασσα μέχρι τη θάλασσα της Νότιας Κίνας.

Πάντως είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες  που το αεροπλανοφόρο και η συνοδεία του  απασχολούν το βρετανικό Τύπο. Την περασμένη εβδομάδα η Daily Telegraph είχε αναφέρει πως το HMS Queen Elizabeth αντιλήφθηκε πως παρακολουθείτο από ρωσικά υποβρύχια σε θαλάσσια περιοχή  και μάλιστα ανοιχτά της Κύπρου,  χωρίς ωστόσο αυτό το περιστατικό να επιβεβαιώνεται επίσημα από βρετανικά χείλη.

omegalive.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy