Το συγκλονιστικό μήνυμα στήριξης του Χάρι Κέιν στους τρεις συμπαίκτες του που έχασαν τα πέναλτι και δέχθηκαν ρατσιστικές επιθέσεις

Ηγέτης της Αγγλίας μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό! Ο Χάρι Κέιν έδειξε πως δεν… μασάει τα λόγια του και με ένα εξαιρετικό post στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter (συνοδευόμενο από φωτογραφία των αγκαλιασμένων παικτών της Εθνικής Αγγλίας) εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του προς τους τρεις παίκτες (Σάντσο, Ράσφορντ, Σάκα) που έχασαν τα τρία πέναλτι στον τελικό με την Αγγλία και δέχθηκαν λίγες ώρες μετά ρατσιστικές επιθέσεις στα social media.

«Αυτά τα τρία παιδιά, ήταν καταπληκτικοί όλο το καλοκαίρι και είχαν το κουράγιο να βγουν μπροστά και να χτυπήσουν πέναλτι, όταν η θερμοκρασία ήταν στα ύψη. Αξίζουν σεβασμό και υποστήριξη κι όχι όλη αυτή την απαράδεκτη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκαν το βράδυ του τελικού.

Αν συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο στα social media, δεν είσαι φίλαθλος της Αγγλίας και εμείς απ’ την πλευρά μας δεν σε θέλουμε».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy