Από δωρεάν ίντερνετ και ταξίδια μέχρι και κουπόνια

Οι πληροφορίες για τα νέα κίνητρα για εμβολιασμό των νέων

Mεγάλο είναι το ενδιαφέρον που επέδειξαν εταιρίες από τον ιδιωτικό τομέα για να συνεισφέρουν στην προσπάθεια του υπουργείου υγείας για παραχώρηση επιπρόσθετων κινήτρων στους νέους από 18 μέχρι 30 ετών για να εμβολιαστούν.

Η γκάμα των κινήτρων:

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα κίνητρα που θα ανακοινωθούν θα κυμαίνονται στους πιο κάτω τομείς.

Προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια  για το εξωτερικό από αεροπορικές εταιρίες που επέδειξαν ενδιαφέρον συμμετοχής.

Παροχή καρτών κινητής τηλεφωνίας και δωρεάν διαδικτύου από εταιρίες τηλεπικοινωνιών.

Εκπτωτικά κουπόνια σε σειρά καταστημάτων για αγορά διαφόρων προϊόντων που ενδιαφέρουν κυρίως τους νέους.

Κίνητρα και οφέλη από τραπεζικούς οργανισμούς. (Ο ακριβής τρόπος δεν έχει  ακόμη καθοριστεί.)

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, στόχος είναι όλα τα προσφερόμενα κίνητρα για εμβολιασμό των νέων να συγκεντρωθούν και να αναρτηθούν σε μία ειδική ιστοσελίδα στην οποία οι νέα  από 18 μέχρι 30 ετών να εισέρχονται αι αφού καταχωρήσουν τον κωδικό εμβολιασμού τους να επιλέγουν ένα ή και περισσότερα από τα προσφερόμενα κίνητρα.

Αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τα κίνητρα κατά πάσα πιθανότητα  δεν θα είναι στην διάθεση όνο των νεών 18 με 30 που θα κάνουν από εδώ και πέρα το εμβόλιο αλλά και για αυτούς που έχουν ήδη εμβολιαστεί.

Η σύσκεψη το Προεδρικό

Σχετική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο γραφείο του Επιτρόπου το Πολίτη Προεδρικό Μέγαρο, με αντικείμενο τη συνεργασία με ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς δημοσίου δικαίου, για παραχώρηση κινήτρων προς τους νέους για προώθηση του εμβολιασμού.

Κατά τη σύσκεψη έγινε συζήτηση και καταγράφηκαν οι εισηγήσεις των συμμετεχόντων για το θέμα της προώθησης του εμβολιασμού ανάμεσα στη νεολαία.

Όπως αποφασίστηκε σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς, θα καταγραφεί το ενδιαφέρον των εταιρειών και των οργανισμών δημοσίου δικαίου για συμμετοχή στην όλη προσπάθεια, μέσα από την παραχώρηση συγκεκριμένων κινήτρων.

omegalive.com.cy

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy