Χαμός στη Λεμεσό, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο για τα μέτρα

Στην έκδοση 4 ενταλμάτων σύλληψης και στην καταγγελία ιδιόκτητη υποστατικού για παράβαση του περί Λοιμοκάθαρσης νόμου, προχώρησε η αστυνομία Λεμεσού μετά τον εντοπισμό 200 ατόμων έξω από μπαράκι, που επιτέθηκαν σε αστυνομικούς όταν τους ζήτησαν safe pass.

Συγκεκριμένα, χθες(10/7) βράδυ, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού μετέβησαν σε υποστατικό στη Λεμεσό, όπου και εντόπισαν τους πλείστους από τους παρευρισκόμενους να μην κάθονται στα τραπεζάκια, να μην τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας ενώ κάποιοι χόρευαν στο πεζοδρόμιο.

Στην προσπάθεια τους να προβούν σε έλεγχο θαμώνες κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος τους, ενώ κάποιος από τους παρευρισκόμενους έριξε ένα ποτήρι στο μπροστινό μέρος περιπολικού της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι.

Μέχρι στιγμής εκδόθηκαν τέσσερα εντάλματα σύλληψης και δεν αποκλείεται να προκύψουν και άλλα. Επίσης, εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο εναντίον του ιδιοκτήτη για παράβαση του περί Λοιμοκάθαρσης νόμου και για το γεγονός ότι μετέδιδε ηχογραφημένη μουσική χωρίς άδεια.

omegalive.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy