Συνεχίζει στην εθνική Γαλλίας ο Ντεσάν παρά την αποτυχία στο Euro 2020!

Στο τιμόνι της εθνικής Γαλλίας παραμένει ο Ντιντιέ Ντεσάν, παρά την κακή παρουσία των «τρικολόρ» στο Euro 2020

Με τον Ντιντιέ Ντεσάν θα πορευτεί και προς το Μουντιάλ του 2022 η εθνική Γαλλίας. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ήρθε σε συμφωνία με τον 52χρονο τεχνικό, με τον πρόεδρο της να επιβεβαιώνει επισήμως τη συγκεκριμένη πληροφορία.

«Θα είναι προπονητής της Γαλλίας στο Κατάρ. Η συμφωνία επετεύχθη σε τρία λεπτά. Θα συνεχίσει να είναι πολύ ισχυρός. Δεν έγινε συζήτηση», είπε στη «Figaro», ενώ πρόσφατα είχε δηλώσει πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να διαγράψουμε όλα όσα έχει κάνει, έχουμε αρκετούς νέους παίκτες με προοπτικές».

Ο πρώην προπονητής των Μονακό, Γιουβέντους και Μαρσέιγ είναι στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Γαλλίας από το 2012 και πριν τρία χρόνια την οδήγησε στην κορυφή του κόσμου στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ είχε προηγηθεί κατά σειρά η παρουσία μέχρι τα προημιτελικά στο Μουντιάλ του 2014, με τον αποκλεισμό από τη μετέπειτα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία, η ήττα στον τελικό του Euro 2016 κόντρα στην Πορτογαλία και η φετινή αποτυχία στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy