Επανέρχεται για Λόπες

Η αναζήτηση εξτρέμ στον Ολυμπιακό συνεχίζεται, ωστόσο εκτός από τον Ενκουντού και Παβόν, στο προσκήνιο επανέρχεται ο Ρόνι Λόπες.

Στην αγορά βρίσκεται ο Ολυμπιακός για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα κι ενός εξτρέμ και στη δεύτερη περίπτωση οι επιλογές των Παβόν και Ενκουντού δεν είναι οι μοναδικές που παίζουν στη λίστα των «ερυθρολεύκων».

Όπως σημειώνει στο σημερινό του ρεπορτάζ ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», στο προσκήνιο επανέρχεται ο Ρόνι Λόπες έπειτα από ένα διάστημα που φαινόταν ότι είχε ατονήσει το ενδιαφέρον.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ προέρχεται από μία μέτρια σεζόν στη Νις, γεγονός που περιορίσει τις δικές του επιλογές, αλλά και της Σεβίλλης στην οποία ανήκει και θέλει να ξεφύγει από το υψηλό συμβόλαιό του. Ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχει εκφράσει μέχρι τώρα η Γαλατασαράι, που ναι μεν αποτελεί έναν «ισχυρό» ανταγωνιστή, αλλά όχι κάποιον που δεν μπορεί να τον ξεπεράσει ο Ολυμπιακός.

Το προηγούμενο διάστημα ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μιλήσει με τον 25χρονο Βραζιλιάνο (που είναι διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας έχοντας δύο συμμετοχές) και του έχει μεταφέρει την επιθυμία του να συνεργαστούν, έχοντας ως «εφόδιο» την κοινή γλώσσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρόνι Λόπες είχε αποκτηθεί στο παρελθόν από την Τότεναμ αντί 25 εκατ. ευρώ από τη Μονακό και πλέον η Σεβίλλη θέλει να γλιτώσει το συμβόλαιό του. Σημειώνεται πάντως ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει είτε τον Ρόνι Λόπες, είτε τον Ενκουντού κι όχι και τους δύο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy