Ξεκαθαρίζει για Γκεριέρ… τα δεδομένα(pics,video)

Εντός των επόμενων ωρών θα γνωρίζουν οι "γαλάζιοι" αν ο Γκεριέρ θα ενσωματωθεί με την Εθνική του ομάδα

Άλλο ένα θέμα προέκυψε στον Απόλλωνα, μετά τα συσσωρευμένα που είχαν οι “γαλάζιοι”, με τα κρούσματα κορωνοιού και την ακύρωση του ταξιδιού για προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία.

Το νέο θέμα ακούει στο όνομα Ντόναλντ Γκεριέρ και έχει να κάνει με την κλήση του στην Εθνική ομάδα της Αιτής και τους αγώνες της διοργάνωσης CONCACAF GOLD CUP. Στην εθνική του ομάδα τον θέλουν, για να τους βοηθήσει στους αγώνες, αφού η Αιτή θα βρίσκεται στο 2ο γρουπ με Αμερική, Καναδά και Μαρτινίκα.

Οι πρώτες δύο ομάδες παίρνουν την πρόκριση στα προημιτελικά. Οι αγώνες των ομίλων θα γίνουν μεταξύ 10-20 Ιουλίου. Η Αιτή θα αγωνιστεί με Αμερική(12/7), Καναδά(15/7) και Μαρτινίκα(18/7).

Διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες: Έτσι θα διεξαχθεί το CONCACAF GOLD CUP

Από πλευράς επίσημου Απόλλωνα, ακόμα δεν έχει γίνει confirm αν ο Γκεριέρ θα πάει στην Αμερική για τους αγώνες της Εθνική του ομάδας, κάτι που θα ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ωρών. Τα προβλήματα με τον κορωνοιο, το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι και η προετοιμασία θα πάιξουν τον δικό τους ρόλο αν ο Γκεριέρ θα ενισχύσει την Εθνική του ομάδα.

Στο GOLD CUP του 2019, ο Γκεριέρ είχε αγωνιστεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy