Αποσύρεται ο Μπουσκέτς

Ο χθεσινός αποκλεισμός από την Ιταλία ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την εθνική Ισπανίας

Η Ισπανία αποκλείστηκε από την Ιταλία στα πέναλτι στο «Γουέμπλεϊ», στο μεγάλο ντέρμπι των ημιτελικών του Euro 2020, και έχασε το «εισιτήριο» για τον τελικό της διοργάνωσης. Το παιχνίδι αυτό ίσως ήταν το τελευταίο του Σέρχι Μπουσκέτς με τη φανέλα της «φούρια ρόχα». Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο άσος της Μπαρτσελόμα είναι έτοιμος ν’ ανακοινώσει την απόσυρση του από την εθνική ομάδα, μετά τον αποκλεισμό της από την συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Δεν είναι η ώρα να σκεφτώ για μένα. Είναι η ώρα να είμαι λυπημένος και περήφανος για την ομάδα. Το μέλλον της ομάδας αντιμετωπίζεται με αισιοδοξία και δεν έχει σημασία αν θα είμαι εδώ ή όχι» ανέφερε σχετικά μετά το ματς στο Λονδίνο και συμπλήρωσε: «Παίξαμε καλύτερα από την Ιταλία. Παίξαμε με την μπάλα, αλλά η Ιταλία είναι μια καλή ομάδα. Για το Παγκόσμιο Κύπελλο υπάρχει μια θαυμάσια ομάδα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy