Κλείνει Αραούχο – Έμειναν οι λεπτομέρειες

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, η Λας Πάλμας απάντησε θετικά στην ΑΕΚ και απομένουν λεπτομέρειες για την επιστροφή του Σέρχιο Αρούχο στην Ελλάδα.

Όπως σας είχε ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια το πρωί της Τετάρτης (7/7) με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ το SPORT24, η υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο είχε μπει στην τελική ευθεία της με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας Μιγκέλ ΑνχελΡαμίρες να συγκαλεί διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να αποφασιστεί η πώληση του Αργεντινού στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό εν τέλει συνέβη με θετικό αποτέλεσμα για τους ”κιτρινόμαυρους” καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ ενημερώθηκε ότι η πρόταση του 1,5 εκατ. ευρώ έγινε αποδεκτή και ο Αργεντινός θα ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την Ένωση, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες που σχετίζονται με τα μπόνους της συμφωνίας ώστε να ανέβει κι άλλο το τελικό ποσό για την ισπανική ομάδα.

Οι προσωπικές ενέργειες του Δημήτρη Μελισσανίδη και η αύξηση της τελικής προσφοράς κατά 500.000 ευρώ ήταν οι παράγοντες που έκαναν τη διαφορά και έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ΑΕΚ για την πραγματοποίηση της πολυπόθητης μεταγραφής.

Αυτή θα είναι η τέταρτη διαφορετική θητεία για τον ”Τσίνο” με τη φανέλα της Ένωσης, καθώς αγωνίστηκε για μισή σεζόν το 2017-18, όλη τη χρονιά κατάκτησης του πρωταθλήματος 2017-18 και τη το δεύτερο εξάμηνο της περιόδου 2019-20. Για πρώτη φορά θα είναι παίκτης της ΑΕΚ και όχι απλά δανεικός.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy