Πυρκαγιά στην περιοχή Monte Caputo στη Λεμεσό

Σε εξέλιξη τώρα η πυρκαγιά...

Σε εξέλιξη βρίσκεται δασική πυρκαγιά στην περιοχή Monte Caputo στην Επαρχία Λεμεσού.

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Σάββατο 03 Ιουλίου 2021 και ώρα 12:10 εκδηλώθηκε δασική πυρκαγιά, στην περιοχή του Monte Caputo στην κοινότητα Πύργος στην Επαρχία Λεμεσού.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της πυροσβεστικής, στο σημείο ανταποκρίθηκαν τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα, ενώ υπάρχουν και δυνάμεις του Τμ. Δασών. Γίνονται ρίψεις νερού από αεροσκάφος του Τμήματος Δασών και βρίσκονται σε επιφυλακή τα εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας.

Στο μεταξύ  λόγω των πυκνών καπνών από τη φωτιά στην περιοχή του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά το Μόντε Καπούτο, η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Οι οδηγοί προτρέπονται από την αστυνομία να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας του οχήματός τους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy