Στα γήπεδα μόνο οι εμβολιασθέντες με πληρότητα 75%

Έτσι επιστρέφουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα κατά του κορωνοιού που αποφάσισε σήμερα(2/7) το Υπουργικό συμβούλιο, τα safepass και όλες τις παροχές για τους εμβολιασθέντες αποφασίσθηκε και η πληρότητα στα γήπεδα με 75%.

Αυτό θα γίνει από τις 21 Ιουλίου και μόνο με εμβολιασθέντες και αυτούς που νόσησαν.

Αναλυτικά το μέτρο για το ποδόσφαιρο:

• Από 9 Ιουλίου μέχρι 20 Ιουλίου, επιτρέπεται η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μόνο για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα ή έχουν εμβολιαστεί με την 1η δόση του εμβολίου και έχουν παρέλθει 3 εβδομάδες, για άτομα που κατέχουν αρνητικό πιστοποιητικό PCR με ισχύ 72 ωρών και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες σε ποσοστό πληρότητας 50% των γηπέδων. Το 50% χωρητικότητας με τα ίδια κριτήρια ισχύει σε σινεμά, θέατρα και συναυλίες.

 

• Από 21 Ιουλίου, επιτρέπεται η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες σε ποσοστό πληρότητας 75% των γηπέδων. Το 75% χωρητικότητας με τα ίδια κριτήρια ισχύει σε σινεμά, θέατρα και συναυλίες.

 

ΕΔΩ όλα τα νέα μέτρα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy