Η Παρί ΣΖ πρόσφερε συμβόλαιο στον ελεύθερο Μέσι

Την ώρα που ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στη Βραζιλία για το Copa América και ταυτόχρονα το περιβάλλον του διαπραγματεύεται επέκταση συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα, παρενέβη η Παρί, προσφέροντας συμβόλαιο στον Αργεντινό

Η Παρί μπήκε και επίσημα στο κυνήγι του Λιονέλ Μέσι, αφού -σύμφωνα με την AS– κατέθεσε πρόταση στον Αργεντινό, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες είναι ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.

Ο 34χρονος επιθετικός βρίσκεται στη Βραζιλία αυτήν τη στιγμή για το Copa América και ο πατέρας και ατζέντης του, Χόρχε Μέσι, βρίσκεται στη Βαρκελώνη όπου διαπραγματεύευται νέο συμβόλαιο με τους “μπλαουγκράνα”. Παρ’ όλα αυτά, η γαλλική ομάδα φέρεται να παρενέβη στην προσπάθειά της να οδηγήσει στο “Παρκ ντε Πρενς” ακόμα ένα μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου.

Οι Παριζιάνοι έχουν κάνει ήδη αξιοσημείωτες προσθήκες, αφού έχουν αποκτήσει ή έχουν κλείσει τους Σέρχιο Ράμος, Ασράφ Χακιμί, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ. Μαζί με τους Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ, το ρόστερ τους γίνεται ακόμα πιο δυνατό και το πρότζεκτ μοιάζει ένα από τα ατού που διαθέτουν για να προσελκύσουν τον Μέσι.

Η AS δεν δημοσίευσε άλλες πληροφορίες σχετικά με την πρόταση της Παρί, ωστόσο αναφέρει ότι ο σύλλογος δεν βιάζεται για απάντηση από τον Μέσι. Την ίδια στιγμή, πάντως, από πλευράς Μπαρτσελόνα διαρρέεται αισιοδοξία για την αίσια κατάληξη των διαπραγματεύσεων για ανανέωση του συμβολαίου του κορυφαίου παίκτη στην ιστορία της.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy