«Λιοντάρια» κατασπάραξαν τους Γερμανούς

ΑΓΓΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ 2-0

Αυτή τη φορά στο τέλος νίκησαν οι Αγγλοι. Με γκολ των Στέρλιγνκ, Κέιν, για πρώτη φορά απέκλεισαν τη Γερμανία σε νοκ άουτ μεγάλης διοργάνωσης και πάνε στους “8” κόντρα σε Σουηδία ή Ουκρανία, με τον δρόμο στρωμένο για τον τελικό.

Ο «μίστερ-γκολ» της Αγγλίας, Ραχίμ Στέρλινγκ, άνοιξε το δρόμο και ο αρχηγός των «Τριών Λιονταριών», Χάρι Κέιν, έδωσε την «χαριστική βολή» στην Γερμανία, στο μεγάλο ντέρμπι των «16» του Euro 2020.

Η Αγγλία ήταν η μεγάλη νικήτρια με 2-0 στο «Γουέμπλεϊ» και με πανηγυρικό τρόπο πήρε το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς, όπου θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της από το αποψινό τελευταίο ζευγάρι των νοκ άουτ αγώνων ανάμεσα στην Σουηδία και στην Ουκρανία.

Ο Γκάρι Λίνεκερ θα πρέπει να αναθεωρήσει. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και τα παλικάρια του αναίρεσαν το θεώρημα του για το τι είναι το ποδόσφαιρο. Και αυτή τη φορά δεν είναι το άθλημα στο οποίο νικούν στο τέλος οι Γερμανοί. Αυτό το φινάλε στο ‘Γουέμπλεϊ” είχε νικητές εκείνους που με εξαίρεση τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966, πάντοτε έσκυβαν το κεφάλι στις μεγάλες συναντήσεις τους σε νοκ άουτ Μουντιάλ και Euro. Τώρα όμως η Αγγλία βρήκε τον τρόπο, καθάρισε 2-0 τα Πάντσερ και απογειώθηκε για τα προημιτελικά του Euro 2020.

 

 

Γερμανία (Γιόαχιμ Λεβ): Νόιερ, Χούμελς, Ρούντιγκερ, Γκίντερ (87′ Τσαν), Κρόος, Γκορέτσκα, Κίμιχ, Γκόσενς (88′ Σανέ), Μίλερ (90’+2′ Μουσιάλα), Χάβερτς, Βέρνερ (69′ Γκνάμπρι).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy