“Ξεχνούν” την περίπτωση Φαμπιάνο στον Πειραιά

Μεταξύ του Αλφόνς Αρεολά και Τομάς Βάτσλικ φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός για την αντικατάσταση του Ζοσέ Σα, αφού αναμένεται σύντομα να φτάσει η πρόταση της Γουλβς.

Σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Πρόθεση των πρωταθλητών Ελλάδας είναι να έχουν άμεσα τον διάδοχο του Ζοσέ Σα, πριν εκείνος αναχωρήσει για την Αγγλία και να υπογράψει – εκτός απρόοπτου – στην Γουλβς.

Φαίνεται ότι η περίπτωση Φαμπιάνο εγκαταλείφθηκε τελείως μετά τις τελευταίες εξελίξεις και οι “ερυθρόλευκοι” του Πειραία ψάχνονται αλλού. Βέβαια σε μια μεταγραφική περίοδο όλα μπορούν να συμβούν.

Αυτή τη στιγμή εκείνοι που ξεχωρίζουν στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» λίστας είναι ο Αλφόνς Αρεολά και ο Τομάς Βάτσλικ, ο οποίος βρίσκεται με την Τσέχία στο Euro 2020 και θα χρειαστεί περίπου δύο εβδομάδες για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Πειραιωτών που τότε θα μπαίνουν στην τελική ευθεία για τα ματς του β’ προκριματικού γύρου του Champions League με την Νέφτσι Τιφλίδας ή την Ντιναμό Τιφλίδας.

Εκείνο που προκύπτει από το «ερυθρόλευκο» ρεπόρταζ στον Ελλαδικό τύπο, είναι πως οι επόμενες μέρες θεωρούνται κρίσιμες για την έκβαση της υπόθεσης και ο Μίνο Ραϊόλα φέρεται να έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση του Γάλλου τερματοφύλακα, έχοντας επαφές με την Παρί Σεν Ζερμέν για την μεταγραφή του πελάτη του.

Ο 28χρονος πορτιέρο, μάλιστα, εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα, αρκεί πρώτον να του εξασφαλιστεί συμβόλαιο 4 εκατ. ευρώ και παράλληλα να έχει ρόλο βασικού στη νέα του ομάδα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy