“Πάμε να δείξουμε στους καινούργιους παίχτες σε ποια ομάδα ήρθαν…”

Ανακοίνωση από ΘΥΡΑ 1...

310

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα με σημερινή(25/6) ανακοίνωση τους στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την νέα χρονιά.

Ενώ καλούν όλους τους Απολλωνίστες να παρευρεθούν σήμερα στο Κολόσσι, στις 18:30.

Η ανακοίνωση:

“Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα μιας καινούργιας ποδοσφαιρικής σεζόν και είναι ίσως η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια που η ομάδας μας προχώρα σε τόσες πολλές και μαζεμένες αλλαγές στην στελέχωση της. Αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό αν αναλογιστεί κάνεις το ρόστερ με το οποίο ξεκινάει η ομάδα την χρόνια σε σχέση με πέρυσι.

Σαφώς και η κατάληξη της περσινής χρονιάς είναι κάτι που δεν αφήνει κανένα μας ικανοποιημένο, όμως μίζερες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στον κόσμο και την ιστορία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Άλλωστε εμάς η δουλειά μας είναι να στεκόμαστε ασπίδα στην ομάδα και να γινόμαστε ΕΝΑ με τους ποδοσφαιριστές μας, όποτε κι αν αγωνίζονται, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αν είναι κάτι που απέδειξε η ιστορία είναι πως όταν είμαστε ενωμένοι κανένας αντίπαλος δεν μπορεί να σταθεί απέναντι μας!

Σήμερα Παρασκευή 25/6 στις 18:30 θα βρισκόμαστε στο Κολόσσι και καλούμε κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ να παρευρεθεί. Πάμε να δείξουμε στους καινούργιους παίχτες σε ποια ομάδα ήρθαν, πάμε να θέσουμε την νοοτροπία που θα πρέπει να έχει ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ των επόμενων χρόνων.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy