Γερμανία-Ουγγαρία: Όλα για όλα στο Μόναχο

Φινάλε στον 6ο όμιλο με τη Γερμανία να θέλει νίκη για να ελπίζει για την πρωτιά και την Ουγγαρία να ψάχνει ένα... θαύμα στην «Αλιάνζ Αρένα».

Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη όμως σε ένα Euro όλα είναι πιθανά.

Φάνηκε και στο 1-1 της Ουγγαρίας με τη Γαλλία, που κράτησε στο παιχνίδι τους Μαγυάρους στον όμιλο-φωτιά που μετέχουν και οι Πορτογαλία, Γερμανία.

Οι Ούγγροι αντιμετωπίζουν απόψε στις 22:00 (Μακεδονία TV) τα «πάντσερ», που χρειάζονται νίκη για να έχουν ελπίδες να προκριθούν ως πρώτα και έστω ισοπαλία για να είναι σίγουρα στα νοκ άουτ.

Οι δε φιλοξενούμενοι, μπορούν να περάσουν μονάχα αν κάνουν την έκπληξη και πάρουν τη νίκη, σε συνδυασμό με ήττα των Πορτογάλων.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η «νασιοναλμάνσαφτ» έχει τον πρώτο λόγο, με την επιβλητική της εμφάνιση κόντρα στην Πορτογαλία να δείχνει πως η πρωταθλήτρια κόσμου του 2014 είναι ικανή για πολύ καλύτερη πράγματα από εκείνα που είχε δείξει στην ήττα της πρεμιέρας ενάντια στη Γαλλία.

Παρασκηνιακά, ξεχωρίζει η άρνηση της UEFA στο αίτημα του Δήμου του Μονάχου να φωτιστεί στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας η «Αλιάνζ Αρένα», την ώρα που οι Μαγυάροι ελέγχονται για ρατσιστικά-ομοφοβικά περιστατικά στο 1-1 με τη Γαλλία στη Βουδαπέστη.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, o Γιόακιμ Λεβ ενδέχεται να μην έχει διαθέσιμο τον Τόμας Μίλερ, ενώ ο Μάρκο Ρόσι ενδέχεται να μην ξεκινήσει τον Άνταμ Σαλάι, που υπέστη διάσειση στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Γερμανία (Γ. Λεβ): Νόιερ, Γκίντερ, Χούμελς, Ρούντιγκερ, Κίμιχ, Γκουντογκάν, Κρόος, Γκοζένς, Γκνάμπρι, Χάβερτς, Γκορέτσκα.

Ουγγαρία (Μ. Ρόσι): Γκουλάτσι, Μπότκα, Όρμπαν, Ατ. Σαλάι, Λόβρεντσιτς, Κλάινσχαϊσλερ, Σέφερ, Νάγκι, Φιόλα, Νίκολιτς, Ρ, Σαλάι.

Διαιτητής: Σεργκέι Καράσεβ (Ρωσία)

Βοηθοί: Ιγκόρ Ντεμέσκο, Μαξίμ Γκαβρίλιν (Ρωσία)

4ος: Ντάνι Μάκελι (Ολλανδός)

VAR: Μασιμιλιάνο Ιράτι (Ιταλία)

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:
1. Γαλλία 4 (2-1)
2. Γερμανία 3 (4-3)
3. Πορτογαλία 1 (5-4)
4. Ουγγαρία 1 (1-4)

Τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών:
1η αγωνιστική: Ουγγαρία-Πορτογαλία 0-3, Γαλλία-Γερμανία 1-0
2η αγωνιστική: Πορτογαλία-Γερμανία 2-4, Ουγγαρία-Γαλλία 1-1

Κριτήρια ισοβαθμίας δύο ή περισσότερων ομάδων:
1. Περισσότεροι βαθμοί στα μεταξύ τους ματς
2. Μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς
3. Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους ματς
4. Μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων συνολικά στον όμιλο
5. Καλύτερη επίθεση συνολικά στον όμιλο
6. Περισσότερες νίκες στον όμιλο
7. Διαδικασία των πέναλτι (σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο αντιμέτωπων ομάδων την τελευταία αγωνιστική)
8. Fair play: Λιγότεροι βαθμοί ποινής (ένας πόντος για κάθε κίτρινη κάρτα, τρεις πόντοι για κόκκινη είτε απευθείας είτε με δεύτερη κίτρινη, τέσσερις πόντοι για απευθείας κόκκινη σε παίκτη που είχε δεχτεί ήδη κίτρινη)
9. Η κατάταξη της κάθε χώρας στα προκριματικά

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy