Αμφίβολοι οι Κιελίνι, Φλορέντσι για το ματς με Αυστρία

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τους Κιελίνι και Φλορέντσι για να δει αν θα τους υπολογίζει για το ματς της Ιταλίας με την Αυστρία.

Αμφίβολοι για το ματς με την Αυστρία στους «16» του Euro παραμένουν οι Τζόρτζιο Κιελίνι και Αλεσάντρο Φλορέντσι! Οι δύο ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, κάτι που έχει σταθεί ως αφορμή να μην αγωνιστούν στην τρίτη αγωνιστική με την Ουαλία.

Συγκεκριμένα, ο Φλορέντσι δεν αγωνίστηκε ούτε στην 2η αγωνιστική κόντρα στην Ελβετία, ενώ αυτό ήταν το παιχνίδι στο οποίο τραυματίστηκε ο Κιελίνι.

Το γεγονός πως ο Κιελίνι έχει λίγες πιθανότητες να προλάβει το ματς, έκανε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να ξεκουράσει τον Ατσέρμπι κόντρα στην Ουαλία, ενώ για το δεξί άκρο της άμυνας της Ιταλίας υπάρχει τόσο ο Ντι Λορέντσο όσο και ο Τολόι. Και αυτός όμως παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι που διεξάγεται το Σάββατο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy