Σοκ με Ντεμπελέ

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ στέκεται ξανά άτυχος, αφού ο τραυματισμός που αποκόμισε στο ματς με την Ουγγαρία θα τον αφήσει για τέσσερις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Την πόρτα του χειρουργείου περνάει ξανά ο Ουσμάν Ντεμπελέ! Ο Γάλλος εξτρέμ στέκεται για ακόμη μια φορά άτυχος, αφού μετά την γνωστοποίηση της είδησης πως χάνει το Euro, έρχονται χειρότερα νέα.

Συγκεκριμένα, ο Ντεμπελέ που τραυματίστηκε στο ματς με την Ουγγαρία αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις μήνες, κάνοντας και επέμβαση για να αποκαταστήσει το σοβαρό πρόβλημα στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο.

Η επέμβαση θα γίνει στην Φινλανδία, εκεί όπου είχε χειρουργηθεί τόσο τον Σεπτέμβριο του 2017 όσο και τον Φεβρουάριο του 2020 όταν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών στον χιαστό.

Προφανώς, ο τραυματισμός του στερεί στον Ντιντιέ Ντεσάν μια έξτρα λύση για το υπόλοιπο του Euro, ενώ… πονοκεφαλιάζει και ο Ρόναλντ Κούμαν ενόψει της νέας σεζόν στην Μπαρτσελόνα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy