Η Ισπανία είχε… φούρια, η Πολωνία είχε Λέβα!

Μετά από ένα όμορφο και γεμάτο φάσεις παιχνίδι, Ισπανία και Πολωνία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και πλέον θα τα δώσουν όλα την τελευταία αγωνιστική για την πρόκριση στους «16»!

Μπορεί η Ισπανία να έδειχνε πιο επικίνδυνη στο παιχνίδι, ωστόσο το χαμένο πέναλτι του Μορένο και ο μαγικός Λεβαντόφσκι της Πολωνίας έδωσαν από έναν βαθμό στις δύο ομάδες (1-1), κάτι που σημαίνει ότι οι προκρίσεις στους «16» για τον 5ο όμιλο θα κριθούν στην τελευταία κρίσιμη αγωνιστική!

Αυτό σημαίνει ότι τόσο το σύνολο του Λουίς Ενρίκε όσο και του Πάολο Σόουζα, θα πρέπει να κερδίσουν τις Σλοβακία και Σουηδία αντίστοιχα, αφού σε περίπτωση που ηττηθούν αποχαιρετούν οριστικά την διοργάνωση.

MVP: Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν ο άνθρωπος άλλαξε την ροή παιχνιδιού αφού ουσιαστικά στην μοναδική ευκαιρία που του δόθηκε σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 που κρατάει την Πολωνία ζωντανή!

Η «σφυρίχτρα»: Ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο σε γενικές γραμμές δεν έκανε και το καλύτερό του παιχνίδι. Αυτό που ουσιαστικά είναι το μεγάλο «αγκάθι», είναι ο μη άμεσος καταλογισμός πέναλτι στον Μοράτα, με το πάτημα να είναι ξεκάθαρο και μπροστά του. Πάλι καλά που υπήρχε και το VAR γιατί θα είχαμε… άλλα.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ουνάι Σιμόν, Γιορέντε, Λαπόρτ, Πάου Τόρες, Τζόρντι Άλμπα, Πέδρι, Ρόδρι, Κόκε (68’ Σαράμπια), Ντάνι Όλμο (61’ Φεράν Τόρες), Ζεράρδο Μορένο (68’ Φαμπιάν Ρουίθ), Μοράτα (87’ Ογιαρθάμπαλ).

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σέζνι, Γιόζβιακ, Μπερεζίνσκι, Γκλικ, Μπέντναρεκ (85’ Νταβίντοβιτς), Πούχας, Μόντερ (85’ Λινετι), Κλιχ (55’ Κοζλόφσκι), Σβιντέρσκι (68’ Φρανκόφσκι), Ζιελίνσκι, Λεβαντόφσκι.

Η βαθμολογία του Group E:
1. Σουηδία 4 (1-0)
2. Σλοβακία 3 (2-2)
3. Ισπανία 2 (1-1)
4. Πολωνία 1 (2-3)
*έχουν ένα ματς λιγότερο

Επόμενη και τελευταία αγωνιστική:
Τετάρτη (23/6, 19:00)
Σουηδία-Πολωνία (Αγία Πετρούπολη)
Σλοβακία-Ισπανία (Σεβίλλη)

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy