Ο Γιαρμολένκο τρόλαρε τον Κριστιάνο: Έκανε πρόταση… χορηγίας σε Coca Cola, Heineken!

Ο Αντρί Γιαρμολένκο τρόλαρε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, φέρνοντας μπροστά του τα μπουκάλια της Coca Cola και της Heineken, κάνοντας πρόταση χορηγίας στις δύο εταιρείες!

Καλά κρατεί η ιστορία με τα μπουκάλια της Coca Cola και της Heineken στο Euro!

Ενώ η UEFA απειλεί με πρόστιμα όσους μετακινούν τα χορηγικά ποτά από τις συνεντεύξεις Τύπου, κάποιοι σπάνε πλάκα με το όλο σκηνικό, που ξεκίνησε μετά τα όσα έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τα μπουκάλια της Coca Cola και ο Πογκμπά με αυτά της Heineken.

Το πρωί της Πέμπτης (17/06), για παράδειγμα, στη συνέντευξη Τύπου της Σκωτίας, ένα επικό τρολάρισμα έκανε ο Τζον ΜακΓκιν, ο οποίος μόλις έφτασε στον χώρο της συνέντευξης έβγαλε τη μάσκα του και αφού έλεγξε το τραπέζι, πήρε ένα μπουκάλι νερό και αναρωτήθηκε: «Δεν έχει Coca Cola;» για να ξεσπάσουν όλοι σε γέλια…

Απόψε, δε, ακολούθησε ο Αντρί Γιαρμολένκο! Ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ, που έτυχε το πρώτο γκολ της Ουκρανίας στη νίκη της με σκορ 2-1 επί της Βόρειας Μακεδονίας, τρόλαρε και αυτός τον Κριστιάνο με έναν μοναδικό τρόπο. Μόλις κάθισε και αντίκρυσε το αναψυκτικό και την μπύρ, έφερε μπροστά του τα μπουκάλια και ρώτησε ευγενικά: «Μπορώ να κάνω κάτι; Είδα τον Ρονάλντο να το κάνει αυτό», είπε και έφερε τα μπουκάλια ακριβώς μπροστά του. Τότε, απευθύνομενος προς τα διευθυντικά στελέχη των δύο εταιρειών, δήλωσε ξεσπώντας σε γέλια: «Coca Cola και Heineken, εδώ είμαι, επικοινωνήστε μαζί μου».

Δείτε το σκηνικό:

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy