Vilzania ή Siroki Brijeg…

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΛ στον 2ο προκριματικό γύρο του Conferense League

Η ΑΕΛ στη σημερινή(16/6) κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conferense League θα αντιμετωπίσει μία εκτων Brijeg(Βοσνία) ή Vllzania(Αλβανία) στις 22 Ιουλίου εντός έδρας και 29 Ιουλίου εκτός έδρας.

Ποια είναι η Vilzania:

Η Vllzania, έκανε μία αξιόλογη πορεία στο Αλβανικό πρωτάθλημα, κατακτώντας την δεύτερη θέση, ισοβαθμώντας με την πρωταθλήτρια, ωστόσο το τρόπαιο χάθηκε στην διαφορά τερμάτων.

Η Αλβανική ομάδα έκλεισε την σεζόν κατακτώντας το Kύπελλο, κερδίζοντας στον τελικό την Σκεντερμπέου με 1-0. Ιδρύθηκε το 1919 και έχει έδρα της τη πόλη Σκόδρα. Έχει κατακτήσει δέκα φορές το πρωτάθλημα και εφτά φορές το Κύπελλο, με το τελευταίο να είναι φέτος. Έδρα της ομάδας είναι το στάδιο «Λόρο Μπορίτσι», χωρητικότητας 14.200 θεατών. Η αξία της ομάδας ανέρχεται στα 4,98 εκατομύρια.

Ποια είναι η Brijeg:

H Siroki Brijeg πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της, όπου στο τέλος κατέκτησε την τέταρτη θέση και αυτομάτως το εισιτήριο για την Ευρωπαϊκή διοργάνωση του Europa Conference League.

“Όπλο” της στο πρωτάθλημα, ήταν η άμυνα της καθώς είχε την δεύτερη καλύτερη σε όλο το πρωτάθλημα, με 30 παθητικό. Ιδρύθηκε το 1943 και έχει έδρα τη πόλη Σιρόκι με το γήπεδο της το “Pecara” χωρητικότητας 7000 θεατών. Έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα. Η αξία της ομάδας ανέρχεται στα 3,8 εκατομύρια.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 22 Ιουλίου στο Τσίρειο και ο επαναληπτικός εκτός έδρας στις 29 Ιουλίου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy