Τέλος ο Τσιγκρίνσκι…!

Την απόφαση να χωρίσουν τους δρόμους τους πήραν τελικά η ΑΕΚ και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Ουκρανό και τον αποχαιρέτησε με θερμό τρόπο.

291

Τίτλοι τέλους πέφτουν στην καριέρα του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Ουκρανός με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τους υπεύθυνους του αγωνιστικού σχεδιασμού της «Ένωσης» (και παρόλο που θεωρείτο πιθανό να μείνει έχοντας ειδικό ρόλο), αποφασίστηκε τελικά οι δυο πλευρές να μη συνεχίσουν μαζί.

Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν στη συνέχεια την αποχώρηση του (καθοριστικού τα προηγούμενα χρόνια) στόπερ, αποχαιρετώντας τον με θερμό τρόπο και με την ευχή να ξανασυναντηθούν στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση


Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι ένας από τους σημαντικότερους ξένους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ήρθε στην ομάδα μας τον Ιούνιο του 2016 από την Ντνίπρο και στα χρόνια που ακολούθησαν μέτρησε 83 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 23 στο κύπελλο και 20 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας σημαντική συμμετοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2018.

Συνολικά έπαιξε σε 126 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, σκοράροντας 5 φορές.

Ντμίτρο, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ήδη ένδοξης καριέρας σου. Επιθυμία μας είναι οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά στο μέλλον…»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy