Ξεκίνησαν επίσημα οι “γαλάζιοι”

Πρώτη γνωριμία του Τσόρνιγκερ με τους ποδοσφαιριστές του

318

Με επίσημη του ανακοίνωση ο Απόλλωνας ενημέρωσε για την έναρξη της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Αναλυτικά:

Την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 σηματοδότησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (15/06) στο προπονητικό κέντρο Απόλλων Columbia.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό με το οποίο θα συνεργαστούν κατά τη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος για την αγωνιστική του φιλοσοφία αλλά και τους κανονισμούς οι οποίοι θα διέπουν τα κυανόλευκα αποδυτήρια.

Το πρώτο ραντεβού αποτέλεσε την απαρχή μια νέας εποχής στο ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς είναι πολλές οι αλλαγές οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε θέσεις.

Οι προπονήσεις στο Απόλλων Columbia θα πραγματοποιούνται μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου (19/06). Από το πρωί της Κυριακής (20/06) η αποστολή του Απόλλωνα θα μεταβεί και θα εγκατασταθεί στο προπονητικό κέντρο των Πλατρών μέχρι την Τετάρτη (24/06).

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy