Έρικσεν: “Είμαι καλά δεδομένων των συνθηκών”

Ο Κρίστιαν Έρικσεν έστειλε το πρώτο του δημόσιο μήνυμα με μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο, μετά την κατάρρευσή του στον αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία

Ένα αισιόδοξο μήνυμα έστειλε από το νοσοκομείο της Κοπεγχάγης, όπου νοσηλεύεται μετά την κατάρρευσή του στον αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία, ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο 29χρονος μέσος δήλωσε καλά, τηρουμένων των αναλογιών, πρόσθεσε πως θα χρειαστεί να κάνει ακόμη κάποια τεστ, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα και τις ευχές του και κάλεσε όλους να συμπαρασταθούν στους συμπαίκτες του.

«Γεια σε όλους,

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα γλυκά σας μηνύματα από όλο τον κόσμο. Σημαίνουν πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι καλά, δεδομένων των συνθηκών. Ακόμη πρέπει να υποβληθώ σε κάποιες εξετάσεις στο νοσοκομείο, αλλά νιώθω καλά. Τώρα θα φωνάζω για τα παιδιά της ομάδας της Δανίας στα επόμενα παιχνίδια. Παίξτε για όλη τη Δανία.

Εύχομαι τα καλύτερα, Κρίστιαν».

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy