Νέος τρομακτικός τραυματισμός, εκτός συνέχειας EURO ο Καστάνιε

Μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν, ένας ακόμη παίκτης στο φετινό EURO, ο Τίμοθι Καστάνιε, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Δύο μέρες μετά την έναρξη του EURO και μετράμε ήδη 2 πολύ σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών. Ο πιο σοβαρός είναι αυτός του Έρικσεν, ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Δανία και Φινλανδία. Ευτυχώς, η κατάσταση του Δανού σταθεροποιήθηκε και είναι ζωντανός ενώ έχει μιλήσει και στους συμπαίκτες του.

Ο δεύτερος τρομακτικός τραυματισμός έλαβε χώρα στο παιχνίδι ανάμεσα στο Βέλγιο και τη Ρωσία. Ειδικότερα, ο αμυντικός της Λέστερ Σίτι. Τίμοθι Καστάνιε συγκρούστηκε κεφάλι με τον Ντάλερ Κουζούεφ στο πρώτο ημίχρονο της νίκης του Βελγίου επί της Ρωσίας με 3-0.

Ο παίκτης αιμορραγούσε δίπλα από το μάτι και οι εικόνες είναι ενδεικτικές της ζημιάς που υπέστη. Όπως ήταν αναμενόμενο δε συνέχισε την αναμέτρηση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αγίας Πετρούπολης, όπου διαγνώστηκε με διπλό κάταγμα στην οφθαλμική κόγχη.

Ο προπονητής του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεζ, επιβεβαίωσε ότι το τουρνουά τέλειωσε για τον Καστάνιε πριν καλά καλά ξεκινήσει. «Ο Τίμοθι υπέστη διπλό κάταγμα. Θα πρέπει να κάνει χειρουργική επέμβαση, πράγμα που δυστυχώς σημαίνει ότι το EURO έχει ήδη τελειώσει γι΄αυτόν».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy