Έτσι επιστρέφει ο κόσμος στα Γήπεδα – Επιστολή ΚΟΠ σε Υπουργείο Υγείας

Οι ενέργειες της ΚΟΠ για επιστροφή των φιλάθλων στις κερκίδες

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, κατά τη διάρκεια της σημερινής (14/6) άτυπης Γενικής Συνέλευσης, ενημέρωσε τους Προέδρους / Εκπροσώπους των ομάδων για τις ενέργειες της Ομοσπονδίας για επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση προς τις ομάδες, η ΚΟΠ έχει στείλει επιστολή  προς τον Υπουργό Υγείας ζητώντας την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, με την τήρηση ορισμένων προϋποθέσεων.

Η Ομοσπονδία επικαλούμενη την πρακτική που ακολουθήθηκε σε άλλους τομείς της κοινωνίας και της οικονομίας, υπέδειξε πως οι φίλαθλοι μπορούν να παρευρίσκονται στις κερκίδες, πληρόντας μια από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

-Να είναι πλήρως εμβολιασμένοι
-Να έχουν νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες.
-Να έχουν αρνητικό τεστ με ισχύ 72 ώρες.

Η ΚΟΠ στην επιστολή της προς τον Υπουργό Υγείας επισημαίνει τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που έχει προκαλέσει στα σωματεία η Πανδημία και τονίζει την ανάγκη για επιστροφή και στην ποδοσφαιρική κανονικότητα με την επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy