Σπύρος Χριστοφόρου: “Με προσέγγισαν δύο ομάδες…, θα έχω συνάντηση με τον Κούρη…”

Όλα όσα δήλωσε ο Σπύρος Χριστοφόρου...

Ο βοηθός προπονητής και γυμναστής του Κούρη Ερήμης, Σπύρος Χριστοφόρου, μίλησε σήμερα(13/6) στο lemesosinsports.com για την δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά που μας πέρασε, την προσπάθεια που έκανε ο Κούρης στην Β’ Κατηγορίας και για το μέλλον του.

Αναλυτικά τι είπε:

“Ήταν μια δύσκολη χρονιά αυτή που πέρασε. Η πανδημία του κορονοϊού επηρέασε σε μεγάλο βαθμό όλους. Υπήρξαν πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια, Τετάρτη/Σάββατο. Ήταν η πρώτη μας φορά που βρισκόμασταν στην Β’ Κατηγορία, παλέψαμε αλλά δεν καταφέραμε”, δήλωσε ο βοηθός προπονητής του Κούρη.

Ενώ στην συνέχεια τόνισε, “Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους, ποδοσφαιριστές, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο. Έδειξαν όλοι εμπαγγελματισμό, όμως η απειρία φαίνεται να μας στοίχισε”.

“Περιμένουμε αύριο να οριστικοποιηθεί από την ΚΟΠ ο νέος τρόπος διεξαγωγής του Πρωταθλήματος για να γνωρίζουμε αν τελικά θα αγωνιζόμαστε οριστικά στην Γ’ Κατηγορία ή αν υπάρξουν αλλαγές. Σε περίπτωση που πέσουν 4 ομάδες αντί 6 τότε θα παραμείνουμε στην Β’ Κατηγορία”, συμπλήρωσε.

Όσο αφορά το μέλλον του ανέφερε: “Μου έχουν γίνει ήδη δύο προτάσεις, αλλά τις απέρριψα. Προτεραιότητα του μου είναι ο Κούρης. Βρίσκομαι στο εξωτερικό για ολιγοήμερες διακοπές. Ήταν μια δύσκολη χρονιά και χρειάζομαι λίγη ξεκούραση. Επιστρέφω σε λίγες μέρες και θα έχω συνάντηση με την διοίκηση. Όπως είπα και πριν προτεραιότητα μου είναι ο Κούρης”.

Ενώ σε ερώτηση μας για αν στοχεύει να δουλέψει σε ψηλότερο επίπεδο (Α’ Κατηγορία) απάντησε, “Σίγουρα θα το ήθελα, με σκληρή δουλειά όλα έρχονται. Κάτω το κεφάλι και μόνο δουλειά”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy