“Η Δανία έχασε, η ζωή κέρδισε”

Συγκινητικό πρωτοσέλιδο δανέζικης εφημερίδας...

Το χθεσινό(12/6) παιχνίδι Δανία – Φινλανδία, που βρήκε νικητές τους Φινλανδούς (0-1), επισκιάστηκε από την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγωνιστικό χώρο του “Πάρκεν” της Κοπεγχάγης για την πρεμιέρα του Euro 2020.

Οι Φινλανδοί επικράτησαν 1-0 με τον “χρυσό” σκόρερ Γιόελ Πογιάνπαλο να μην πανηγυρίσει στο 60′ μάλιστα ως ένδειξη σεβασμού. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ για τη Φινλανδία στην παρθενική παρουσία τους σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Αυτό όμως που έχει σημασία πέρα από κάθε νίκη και ήττα σ’ έναν αγωνιστικό χώρο, έχει υγεία και η ζωή. Μ’ αυτό το μήνυμα προτίμησε η δανέζικη εφημερίδα ekstrabladet να κυκλοφορήσει το πρωτοσέλιδό της στην ηλεκτρονική έκδοσή της που είχε στο περίγραμμα κίτρινα χρώματα και τη λέξη “Breaking News”, ήτοι έκτακτη επικαιρότητα και στο κεντρικό σημείο τον τίτλο “Η Δανία έχασε, η ζωή κέρδισε” με φωτογραφία του Κρίστιαν Έρικσεν που αποχωρεί από το “Πάρκεν” έχοντας τις αισθήσεις του όπως αποτυπώθηκε από το φωτογραφικό στιγμιότυπο του AP.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy