Απολογήθηκε το BBC για την προβολή των πλάνων

Το BBC απολογήθηκε δημόσια για την προβολή πλάνων του Κρίστιαν Έρικσεν μετά την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο και της προσπάθειας για ανάνηψη του Δανού μέσου.

Σκληρή κριτική δέχτηκε το BBC, ανάμεσα και σε άλλα ΜΜΕ, για την προβολή εκτεταμένης διάρκειας πλάνων του Κρίστιαν Έρικσεν μετά την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro.

Παρότι οι εικόνες ήταν πολύ σκληρές και σοκαριστικές, αρκετά δίκτυα συνέχισαν να προβάλουν τις αγωνιώδεις στιγμές που οι γιατροί προσπαθούσαν να ανανήψουν τον Δανό μέσο, ευτυχώς με επιτυχία.

«Απολογούμαστε σε όλους όσοι αναστατώθηκαν από τις εικόνες που μεταδόθηκαν. Η κάλυψη μέσα από το στάδιο ελέγχεται από την UEFA και μόλις το παιχνίδι διακόπηκε σταματήσαμε τη μετάδοση στον αέρα το συντομότερο δυνατό», ανέφερε στην απολογία του το BBC.

Ο Γκάρι Λίνεκερ, που ήταν στο πάνελ του BBC ως σχολιαστής τη στιγμή του δυσάρεστου συμβάντος, τοποθετήθηκε μέσω Twitter. «Κατανοώ ότι κάποιοι αναστατώθηκαν από τις εικόνες που προβλήθηκαν, όπως κι εμείς. Προφανώς όμως ήταν τα πλάνα από τη μετάδοση που έχει αναλάβει η UEFA και δεν ήταν στον έλεγχό μας. Έπρεπε να είχαν μείνει σε ένα ευρύτερο πλάνο του γηπέδου. Ζητάμε συγγνώμη. Στα 25 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, ήταν η πιο δύσκολη, δυσάρεστη και φορτισμένη στιγμή μου στον αέρα», έγραψε ο Άγγλος παλαίμαχος επιθετικός.

sport-fm.gr

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy