Αποχώρησε τραυματίας ο Μπενζεμά!

Πρόβλημα από το πουθενά για τη Γαλλία, καθώς ο Μπενζεμά αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό με τη Βουλγαρία.

Απρόοπτο προέκυψε για την εθνική ομάδας της Γαλλίας, καθώς στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους της φιλικής αναμέτρησης με τη Βουλγαρία, αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο επιθετικός των «τρικολόρ» ζήτησε αλλαγή από τον Ντιντιέ Ντεσάν και αντικαταστάθηκε άμεσα από τον Ολιβιέ Ζιρού, με τους Γάλλους να ευελπιστούν πως η κατάσταση δεν είναι σοβαρή, λίγες ημέρες πριν τη σέντρα στο Euro.

Το χειρότερο σενάριο βιώνει ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος στο φιλικό της Γαλλίας με τη Βουλγαρία, χτύπησε στο γόνατο, αποχώρησε δακρυσμένος και υπάρχει έντονη ανησυχία ενόψει του EURO.

Αποκλεισμένος από την Εθνική από το 2015, ο Καρίμ Μπενζεμά επέστρεψε και ήταν τρομερά χαρούμενος γι’ αυτό. Ωστόσο, μόλις στο δεύτερο παιχνίδι του με τη Γαλλία, το φιλικό κόντρα στη Βουλγαρία, έπεσε στο έδαφος και έπιασε το γόνατό του, ζητώντας να γίνει αλλαγή. Αμέσως αντικαταστάθηκε και τη στιγμή που κάθισε στον πάγκο, δάκρυσε.

Αυτό προφανώς σημαίνει ότι ο ίδιος αντιλήφθηκε σε πρώτη φάση ότι το πρόβλημα στο γόνατο δεν είναι ασήμαντο και αναμφίβολα η σκέψη του θα πήγε στη σοβαρή πιθανότητα να χάσει το EUROΤην επόμενη Τρίτη (15 Ιουνίου, 22:00), η Γαλλία αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση τη μεγάλη αντίπαλό της Γερμανία. Το ιατρικό πόρισμα αναφορικά με τον τραυματισμό του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy