Φήμες για Μπίρκι…

Την περίπτωση του Ρόμαν Μπίρκι φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, ώστε να είναι έτοιμος αν υπάρξουν εξελίξεις με τον Ζοσέ Σα που είναι στο στόχαστρο της Γουλβς.

594

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει «καραμπόλα», η οποία ξεκινάει από την επικείμενη μεταγραφή του Πατρίσιο στη Ρόμα και το ενδιαφέρον της Γουλβς για τον Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες, όπως είναι λογικό, θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, εξετάζοντας διάφορες περιπτώσεις γκολκίπερ που θα κληθούν να διαδεχθούν τον Πορτογάλο τερματοφύλακα.

Ένα από τα ονόματα που κυκλοφόρησαν και φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον είναι εκείνο του Ρόμαν Μπίρκι. Ο 30χρονος πορτιέρο ανήκει στην Ντόρτμουντ και το συμβόλαιό του λήγει το 2023.

Ενδιαφέρον, επίσης, για τον Μπίρκι έχει εκδηλώσει και η Μονακό, αλλά οι πρωταθλητές δείχνουν πως έχουν κάνει την απαραίτητη προεργασία για να είναι έτοιμοι για την κάλυψη του ενδεχόμενου κενού στον «άσσο».

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy