Πλήγμα στη Σουηδία: Θετικός στον κορωνοϊό ο Κουλουσέφσκι!

Ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, θα χάσει πιθανότατα τα ματς των ομίλων ενώ υπάρχει υπάρχει φόβος στην εθνική Σουηδίας πως μπορεί να υπάρξει διασπορά στην ομάδα.

Συναγερμός στην εθνική Σουηδίας! Το αστέρι της ομάδας, ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και θα χάσει πιθανότατα τα ματς των ομίλων του Euro. Την ίδια ώρα, στην Σουηδία υπάρχει φόβος πως μπορεί να υπάρξει διασπορά στην ομάδα, αλλά θα ακολουθήσουν τεστ κορωνοϊού για να διαπιστωθεί εάν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο γιατρός της εθνικής ΣουηδίαςΆντερς Βάλεντιν«Κρύωνε το πρωί και του κάναμε PCS τεστ, το οποίο ήταν θετικό. Ελπίζουμε πως δεν έχει μολυνθεί και κάποιος άλλος».

Στην Σουηδία, πάντως, υπάρχει η ελπίδα πως ο Κουλουσέφσκι θα μπορέσει να αποθεραπευτεί εντός δέκα ημερών και ίσως προλάβει το δεύτερο και το τριτο ματς των ομίλων ή τουλάχιστον το τελευταίο των ομίλων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy