Αντάμοβιτς: “Η κατάκτηση του Kυπέλλου είναι αυτό που κρατώ από τα τρία χρόνια στην ΑΕΛ, θέλω να παραμείνω στην Κύπρο”

Μίλησε για όλα ο Μάρκο Αντάμοβιτς

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», μίλησε σήμερα(8/6) ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Μάρκο Αντάμοβιτς. 

Αναλυτικά:

Που βρίσκεται τώρα: «Επέστρεψα στη Σερβία με την οικογένεια μου και κάνω τις διακοπές μου, ψάχνοντας τον νέο μου ποδοσφαιρικό σταθμό».

Για την ΑΕΛ: «Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι κάτι που κρατώ από αυτά τα τρία χρόνια στην ΑΕΛ. Είναι σαν οικογένεια μου η ΑΕΛ και θα ήθελα να μείνω περισσότερο εκεί, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για την φετινή σεζόν: «Ήταν μια ευκαιρία για να πάρουμε το πρωτάθλημα, φτάσαμε κοντά αλλά δεν τα καταφέραμε, αυτός είναι ο αθλητισμός. Ελπίζω η ΑΕΛ να τα καταφέρει τη νέα σεζόν. Έχει το ρόστερ για να τα καταφέρει».

Για τη σχέση με την Κέρκεζ: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, είχα μια κουβέντα με τον Ντούσαν και έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις μαζί του. Δέχτηκα την απόφαση του και συνεχίζω».

Γενικότερα για τον Κέρκεζ: «Είναι τελειομανής ως προπονητής, δουλεύει καθημερινά για να γίνει καλύτερος. Έτσι είναι και ως άνθρωπος. Έχει μια στενή σχέση με τους παίκτες μου και νομίζω ότι σε 5-6 χρόνια θα γίνει μεγάλος προπονητής, θα έχει ανέλιξη».

Για τη φετινή χρονιά του ίδιου: «Όχι, μπορούσα και καλύτερα. Ήταν απλά μια καλή χρονιά. Η ομάδα όμως τα πήγε εξαιρετικά».

Για το μέλλον του: «Δεν υπάρχει κάτι επίσημο από Κύπρο. Έχω όμως κάποιες προτάσεις και τις μελετώ. Θα ήθελα να μείνω Κύπρο».

Για το πότε αναμένεται να αποφασίσει: «Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα προκύψει μια συμφωνία».

Γενικότερα για το φετινό πρωτάθλημα: «Ανεβαίνει το επίπεδο στη Κύπρο και είναι κάτι που με ικανοποιεί. Κάθε χρόνια είναι μια ομάδα που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό όμιλο και είναι κάτι που αποδεικνύει το επίπεδο που ανεβαίνει στη Κύπρο».

Για τους καλύτερους του φίλους στην ΑΕΛ: «Ήταν όλοι σαν αδέρφια. Για ένα καφέ όμως πήγαινα με τους Πάντιτς, Νταβόρ και τον Στραχίνια».

Για το Euro: «Δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο, είμαι οπαδός του Moto GP».

Ακούστε το ηχητικό:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy