Ο Μπεν Γουάιτ στη θέση του Αλεξάντερ-Άρνολντ στην Αγγλία!

Ο Μπεν Γουάιτ κλήθηκε από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην εθνική Αγγλίας, για να καλύψει το κενό του τραυματία Αλεξάντερ-Άρνολντ στο Euro!

Ο Μπεν Γουάιτ είναι ο αντικαταστάτης του Αλεξάντερ-Άρνολντ στην αποστολή της Αγγλίας για το Euro!

Μετά την εξαιρετική εμφάνισή του στο φιλικό με τη Ρουμανία, που ακολούθησε του ντεμπούτου κόντρα στην Αυστρία την περασμένη Τετάρτη, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αποφάσισε να καλέσει τον κεντρικό αμυντικό της Μπράιτον στα «τρία λιοντάρια».

Θυμίζουμε, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ είναι εκτός Euro οριστικά, καθώς ο μπακ-χαφ της Λίβερπουλ υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες.

Ο παίκτης αγωνίστηκε κανονικά στο φιλικό με την Αυστρία, ωστόσο αντικαταστάθηκε στα τελευταία λεπτά, αφού ένιωσε ενοχλήσεις, με τον μυϊκό τραυματισμό του να οριστικοποιείται την Πέμπτη.

Ο Μπεν Γουάιτ είναι 23 ετών, έχοντας ραγδαία εξέλιξη την τελευταία διετία. Πέρυσι δόθηκε δανεικός στη Λιντς από την Μπράιτον, μετρώντας 46 συμμετοχές στα «παγώνια», που πανηγύρισαν την άνοδο, και τη φετινή σεζόν επέστρεψε στους «γλάρους», όντας βασικός και αναντικατάστατος στην Premier League (36 συμ.).

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy