Γιοβάνοβιτς για άλλα 3 χρόνια…

Οι Σέρβοι αποκάλυψαν συμφωνία του Γιοβάνοβιτς με τον Απόλλωνα

Γιοβάνοβιτς και Απόλλωνας ήρθαν σε συμφωνία για τα επόμενα τρία χρόνια όπως αποκάλυψε χθες (5/6) ο Σέρβος τερματοφύλακας στην sportklub.rs.

Όπως αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα, όπου φιλοξενεί και δηλώσεις του Σέρβου κίπερ: “Ο Σέρβος τερματοφύλακας, Aleksandar Jovanović, θα υπογράψει σύντομα ένα τριετές συμβόλαιο με τον Κυπριακό Απόλλωνα.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες συμφωνήθηκαν την Παρασκευή και το περιστασιακό μέλος της σερβικής εθνικής ομάδας, την πρώτη εργάσιμη ημέρα της επόμενης σεζόν, θα τερματίσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο από τη Λεμεσό. Η συνοδευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τις 13 Ιουνίου.

“Η συγκεκριμένη προσφορά του Απόλλωνα, που μου παρουσίασε εγκαίρως, ήταν καθοριστική. Με μια σαφή θέση των ηγετών του συλλόγου – ο τίτλος παραμένει προτεραιότητα. Η οικογενειακή απόλαυση στον κυπριακό ήλιο, η ενίσχυση της ομάδας και οι μέγιστοι στόχοι, διέθεσαν ένα γρήγορο «ναι» εκ μέρους μου, επιβεβαίωσε ο Aleksandar Jovanović, για το Sports Club, να παραμείνει πιστός στον σύλλογο από τη Λεμεσό.

Ο Apollo, εν τω μεταξύ, πήρε νέο επικεφαλής του επαγγέλματος. Και αυτό, αυτή τη στιγμή, από την πιο σεβαστή – γερμανική σχολή ποδοσφαίρου.

“Ο πάγκος έχει ανατεθεί στον Alexander Corniger, τον προπονητή του δανικού γίγαντα Brondby έως το 2019. Η δέσμευση οκτώ αλλοδαπών έχει ανακοινωθεί και οι επιστολές έχουν ήδη διανεμηθεί σε δέκα. Ο Apollo περιμένει τον τίτλο για 15 χρόνια και η τοποθέτηση της περασμένης σεζόν, δεύτερη θέση, κρίθηκε ως αποτυχία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια σαφής ιδέα διαμορφώθηκε τον Μάιο – μια επίθεση στο θρόνο του πρωταθλητή. Με κάθε κόστος! ”

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Κύπρου, επιτρέπεται η εγγραφή 15 αλλοδαπών ποδοσφαιριστών στις ομάδες του σούπερ πρωτάθλημα.

“Τουλάχιστον δύο Κύπριοι πρέπει να παίζουν στο γήπεδο ανά πάσα στιγμή. Ο κανόνας δεν είναι αυστηρά ρυθμισμένος, όποιος έχει χρήματα δεν χρειάζεται να τηρήσει αυτό το γράμμα. Εφόσον πληρώνει 3.000 ευρώ για μία θέση. Πρακτικά, και οι 11 ξένοι μπορούν να παίξουν, με πρόστιμο 6.000. ”

Μια πλούσια βιογραφία, χρόνια στη Λα Κορούνια και την Ουέσκα, στο παρελθόν στα Δανέζικα Ώρχους, Ραντ και Νις Ραντνίσκι, δεν βοήθησε τον Γιοβάνοβιτς να επιστρέψει στο ισπανικό ποδόσφαιρο αυτό το καλοκαίρι.

“Δεν ήταν καν αντικειμενικό να περιμένω μια τέτοια εξέλιξη της κατάστασης … Υπερασπίστηκα μόνο 11 παιχνίδια, στο τέλος της σεζόν, αλλά θα υπάρξουν” μέρες για την πλατεία “. Αυτήν τη στιγμή συμμετέχω σε μια υγιή, φιλόδοξη ιστορία. Σκιαγράφησα μια προσωπική ιδέα, με 30 παιχνίδια στη σεζόν και το πρωτάθλημα, ακόμη και η επιστροφή στην Ιβηρική χερσόνησο δεν θα φανεί αδύνατη αποστολή », ο Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς είναι αισιόδοξος, εν αναμονή της επιστροφής του στην Κύπρο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy