Αγγλία, Ολλανδία πήραν νίκες και έφυγαν για… Euro

Η Αγγλία έχασε πέναλτι, είχε τρία δοκάρια αλλά νίκησε 1-0 την Ρουμανία σε φιλικό ματς, ενώ η Ολλανδία «καθάρισε» με 3-0 την Γεωργία.
Στο τελευταίο της φιλικό πριν τις επίσημες υποχρεώσεις στο Euro, η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ήταν ανώτερη, έχασε πολλές ευκαιρίες και τελικά δεν πλήρωσε. Τα Τρία Λιοντάρια έσπασαν τα δοκάρια κόντρα στην Ρουμανία, η οποία θα μπορούσε να έχει δεχθεί πολλά περισσότερα γκολ. Στο 32’ ο Κάλβερτ-Λιούιν με κεφαλιά βρήκε το σίδερο, στο 38’ ο Σάντσο με curler κοντά στο παραθυράκι, το οριζόντιο και στο 83’ ο Μπέλιγχαμ με κεφαλιά και αυτός το οριζόντιο.
Στο 68’ έπειτα από αυστηρό πέναλτι υπέρ του Γκρίλιτς ο Ράσφορντ άνοιξε το σκορ, στο 68’ σε νέο πέναλτι για την Αγγλία ο Χέντερσον νικήθηκε από τον keeper των Ρουμάνων, Νίτα, και στο 74’ ο Νο1 των Αγγλων, Σαμ Τζόνστον, της Γουέστ Μπρομ, έκανε επέμβαση-μύθο σε κοντίνο δυνατό σουτ του Ιβάν για να μείνει το 1-0 μέχρι το φινάλε.
Σε άλλα φιλικά ματς που έγιναν την ίδια ώρα, η Ολλανδία δεν είχε πρόβλημα κόντρα στην Γεωργία. Οι Οράνιε, χάρη σε γκολ του Ντεπάι με πέναλτι στο πρώτο μέρος και των Βέργκορστ και Γκράβενμπεργκ στην επανάληψη, πήραν άνετη νίκη με 3-0. Η Δανία με σκόρερ τους Μπρέιθγουεϊτ και Κορνέλιους έκαμψε την αντίσταση της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, τη στιγμή που η Σκωτία πέρασε με 0-1 από το Λουξεμβούργο των δέκα παικτών. Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το Αυστρία – Σλοβακία, ενώ η Μολδαβία λύγισε 1-0 το Αζερμπαϊτζάν.
sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy