Στο Χάρκοβο για το φιλικό με την Ουκρανία

126

Στην πόλη Χάρκοβο της Ουκρανίας βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Εκεί, θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την Εθνική Ουκρανίας, τη Δευτέρα το βράδυ στις 19:00 (ΡΙΚ).

Μετά τον αγώνα με την Ουγγαρία, την ομάδα μας την περιμένει άλλή μια δύσκολη δοκιμασία απέναντι σε μια Εθνική ομάδα που σε λίγες ημέρες θα αγωνιστεί στην τελική φάση του EURO 2020.

Η προετοιμασία της Εθνικής θα ολοκληρωθεί το απόγευμα, στις 18:00 με προπόνηση στο στάδιο OSK Metalist. Μισή ώρα νωρίτερα, στις 17:30, θα πραγματοποιηθεί η Συνέντευξη τύπου της ομάδας μας.

Μετά την καλή προσπάθεια απέναντι στην Ουγγαρία την Παρασκευή, στόχος της Κύπρου απέναντι στην Ουγγαρία, είναι να διατηρήσει την απόδοση της στα ίδια επίπεδα, διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα.

Μέσα από τη σημερινή προπόνηση θα διαφανεί η αγωνιστική κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών και κατά πόσόν θα είναι διαθέσιμοι για τον αυριανό αγώνα, με τον Ομοσπονδιακό μας τεχνικό να έχει να διαχειριστεί και την κόπωση που προέκυψε από την προσπάθεια της Παρασκευής.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy