“Ένας πιστός στρατιώτης λέει αντίο…” (video)

Ο Γιώργος Βασιλείου μετά από εννέα χρόνια τεράστιας προσφοράς στον Απόλλωνα κι ύστερα από 19 συνολικά χρόνια στο ποδόσφαιρο λέει το δικό του αντίο

Με ένα συγκινητικό βίντεο ο Απόλλωνας αποχαιρετά τον αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Βασιλείου.

Διαβάστε ΕΔΩ: Λέει αντίο μετά από 9 χρόνια ο αρχηγός 

Ο επίσημος αποχαιρετισμός:

Το τέλος μιας εποχής έφτασε.
Ο Γιώργος Βασιλείου μετά από εννέα χρόνια τεράστιας προσφοράς στον Απόλλωνα κι ύστερα από 19 συνολικά χρόνια στο ποδόσφαιρο λέει το δικό του αντίο.
Ο Γιώργος υπηρέτησε πιστά τον Απόλλωνα από το 2012 όταν και πήρε μεταγραφή από τον συμπολίτη Άρη.
Από τότε, μέχρι και σήμερα, ο Απόλλωνας μεγάλωνε μαζί του κι εδραιωνόταν στις πρωταγωνίστριες ομάδες του τόπου χαράσσοντας τεράστιες επιτυχίες στην ιστορία του συλλόγου μας τη μια μετά την άλλη.
Ενδεικτικό είναι ότι από την ημέρα που ήρθε ο Γιώργος στον Απόλλωνα, η ομάδα μας αγωνίζεται ανελλιπώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Οι διακρίσεις, οι τίτλοι, οι χαρές, οι λύπες κι άλλα δεκάδες συναισθήματα που έζησε ο αριστερός μπακ, δεν τα έχουν βιώσει πολλοί ποδοσφαιριστές.
Μετά από 228 συμμετοχές, τρεις κατακτήσεις κυπέλλου, δύο Super Cup, τέσσερις προκρίσεις σε ομίλους του UEFA Europa League, μεγάλες κι αξέχαστες βραδιές τις οποίες τίμησε τη φανέλα του Απόλλωνα σε όλα τα γήπεδα της Κύπρου αλλά και της Ευρώπης, ο Γιώργος Βασιλείου αποχαιρετά τον Θρύλο και το ποδόσφαιρο χορτασμένος από εμπειρίες και διακρίσεις.
Το πάθος του και η κατάθεση ψυχής σε κάθε αγώνα ήταν το σήμα κατατεθέν του. Δεν υπάρχει ούτε ένας φίλαθλος, οποιασδήποτε ομάδας, που να μην αναγνωρίζει αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα του.
Όλοι, μα όλοι οι συμπαίκτες του, πρώην και νυν, έχουν να πουν τα καλύτερα για τον 36χρονο πλέον Βασιλείου.
Ένας πιστός στρατιώτης λέει αντίο στο ποδόσφαιρο, στον Απόλλωνα και στους χιλιάδες φίλους του.
Ο αρχηγός μας δικαίως βρίσκεται στο πάνθεο της ιστορίας του συλλόγου και κέρδισε με το σπαθί του μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων των Απολλωνίστων.

 

Παρακολουθείστε το βίντεο:

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy