Ο Γιοβάνοβιτς θέλει τον Αλ-Ταμάρι

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει την απόκτηση ενός βασικού εξτρέμ, ο οποίος θα μπορέσει να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό και έχει ήδη στο ραντάρ του τον Μούσα Αλ-Ταμάρι, ο οποίος έκανε «θραύση» στην Κύπρο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ τη διετία 2018/2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) απ’ το Βέλγιο, ο 23χρονος διεθνής Ιορδανός εξτρέμ, που αγωνίζεται απ’ τον περασμένο Οκτώβριο στη βελγική Λέουβεν, βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Σέρβου τεχνικού, ο οποίος επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του απ’ το «τριφύλλι».

Ο Αλ-Ταμάρι (με 12 γκολ και 11 ασίστ σε 73 αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ) πωλήθηκε αντί 1,1 εκατ. ευρώ στον βελγικό σύλλογο, όμως παρά τις 30 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις (1 γκολ, 2 ασίστ) αντιμετώπισε προβλήματα προσαρμογής στο Βέλγιο και εξετάζει την προοπτική της μετακίνησής του σε άλλον σύλλογο (έχει συμβόλαιο έως το 2023).

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Γιοβάνοβιτς, μαζί με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αναζητούν τη φόρμουλα για τον δανεισμό του από τη Λέουβεν με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2022 και φαίνεται πως έχουν γίνει ήδη διερευνητικές συζητήσεις.

Ασφαλώς και δεν πρόκειται για «εύκολη» υπόθεση, καθώς ο Αλ-Ταμάρι ενδιαφέρει κι άλλες ομάδες (και όχι μόνο κυπριακές), όμως στον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζουν πολύ «ζεστά» την περίπτωσή του και είναι στις πρώτες επιλογές τους για την ενίσχυση στα άκρα της «πράσινης» επίθεσης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy