Με κόσμο στα γήπεδα, τόσο στα ευρωπαϊκά όσο και στο νέο πρωτάθλημα!

Τι ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις ο Υπουργός Υγείας

Ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, σε σημερινές(2/6) του δηλώσεις στο ΡΙΚ και εξέφρασε σιγουριά πως τον Σεπτέμβρη το πρωτάθλημα θα αρχίσει με οπαδούς.

 

Αναλυτικά:

 

“Θεωρώ σίγουρο ότι τον Σεπτέμβρη θα αρχίσει με οπαδούς, γιατί εδώ μιλάμε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουμε 65% εμβολιαστική κάλυψη. Μέχρι τον Αύγουστο που αρχίζει το πρωτάθλημα, θα υπάρχει η απαραίτητη εμβολιαστική κάλυψη, ούτως ώστε δραστηριότητες όπως γήπεδα ή δραστηριότητες που μαζεύουν εκατοντάδες ή χιλιάδες κόσμο, θα μπορούν πλέον να επιτρέπονται”, δήλωσε στο ΡΙΚ ο υπουργός Υγείας.
“Ενδεχομένως και για λόγους πρόληψης να ζητείται Safe Pass, γιατί και με 80% εμβολιαστική κάλυψη, αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει ένα 20% που δεν θα είναι εμβολιασμένο. Καλό θα ήταν να υπάρχει κάποιος έλεγχος, αλλά εδώ και 15 μήνες με την πανδημία, δεν μπορούμε να κάνουμε μακροπρόθεσμο προγραμματισμό», συμπλήρωσε.
Σε σχέση με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομάδων, είπε ότι θεωρεί πως “θα επιτρέπεται η παρουσία κόσμου στους αγώνες των ομάδων, αναλόγως των επιδημιολογικών δεδομένων που θα υπάρχουν τη συγκεκριμένη στιγμή”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy