Αρνείται να εμβολιαστεί η μισή εθνική Βελγίου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας HLN, οι μισοί παίκτες της εθνικής Βελγίου αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, επειδή φοβούνται ότι θα επηρεαστεί η απόδοσή τους στο Euro 2020.

Τον φόβο των οποιουδήποτε είδους παρενεργειών από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού φαίνεται πως έχουν οι μισοί ποδοσφαιριστές της εθνικής Βελγίου, αφού αρνούνται να εμβολιαστούν, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας HLN. Αιτία αυτού είναι ότι θεωρούν πως είναι πιθανό να επηρεαστεί η απόδοσή τους κατά τη διάρκεια του Euro 2020.

Από την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, που αντιμετωπίζει αύριο (3/6) σε φιλικό την Εθνική Ελλάδας, ελάχιστοι έχουν κάνει μέχρι στιγμής και τις δύο δόσεις του εμβολίου (οι Κουρτουά, Βερμέλεν, Αλντερβάιρελντ, Καστάνιε), ενώ υπάρχουν και κάποιοι που έχουν νοσήσει από τον covid-19.

Οι υπόλοιποι, παρά το γεγονός ότι η βελγική κυβέρνηση έχει φροντίσει ώστε άπαντες να κάνουν το εμβόλιο της Pfizer, δεν προτίθενται να εμβολιαστούν και προτιμούν να το κάνουν μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy